uitgeverij EPO

pers- en andere reacties

De vrienden van het vastgoed - Tom Cochez, David Leloup

De Morgen - "Of het nu gaat om dossiers van Van der Paal, Paul Gheysens van Ghelamco, Cordeel of anderen: je ziet dat er op maat van de ontwikkelaars keuzes worden gemaakt die ingaan tegen de adviezen of ruimtelijk uitvoeringsplannen." - lees het interview (28/04/2024)

Radio 1 - De Ochtend - "Nog voor het er was, zorgde het boek al voor deining. Nu wordt het dan toch gelanceerd: 'De vrienden van het vastgoed'." - beluister het gesprek (29/04/24)

Knack - "We zijn in Vlaanderen blijkbaar zover dat een facet van de uitgeverswereld – die eigenlijk moet leven van het vrije woord en vrije meningsuiting – een soort proactieve censuur pleegt. Die angstaanjagende evolutie wilden we aankaarten." - lees het interview (23/04/24)

De Wereld Morgen - "Het boek 'De vrienden van het vastgoed' is de bundeling van 12 jaar onderzoek. Dit gaat over veel meer dan de N-VA. Geritsel met bouwvergunningen is een structureel probleem in Vlaanderen." - bekijk het gesprek (29/04/24)

SamPol - "In dit boek wordt een stevig en gedetailleerd dossier gepresenteerd over de collusie tussen bouwpromotoren en toppolitici." - lezen (05/2024)

persreacties sluiten